Sterling er konkurs

By on October 29, 2008 0 10 Views

Flyselskapet er et offer for den islandske finanskollapsen.

– De siste ukene har Sterlings ledelse, styre og hovedaksjonærer kjempet for å holde selskapet flytende. Dessverre forgjeves, og vi har derfor besluttet å inngi konkursbegjæring senere i dag, skriver flyselskapet i på sine nettsider onsdag.

 

I følge NTB har flyselskapet satt alle sine fly på bakken, og det er gjort forsøk på å komme i kontakt med alle passasjerer som er berørt av konkursen. Lavprisselskapet Sterling Airlines har sitt hovedkontor i København. Selskapet ble etablert i 1962, og fra 1995 til 2005 var det heleid av Fred. Olsen, som solgte det til et islandsk investeringsselskap.

Norwegian jobber nå med å tilby passasjerer som skulle reist med deres samarbeidspartner Sterling, alternative løsninger, skriver DN.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *