Trøndelag med ny reiselivsportal

By on October 24, 2008 0 19 Views

Reiselivsstrategi for Trøndelag 2008-2020 fastslår at trøndersk reiseliv må gjøres mer tilgjengelig. Internett har blitt vår tids store markedskanal, og for trøndersk reiseliv er det svært viktig at Trøndelag framstår på en attraktiv måte i reiselivsportalen trondelag.com. Konkurransen om oppmerksomhet er stor ute i markedene, og det er viktig at trøndersk reiseliv er samlet om en ”hovedportal” som profilerer regionen som reisemål på en helhetlig og attraktiv måte. For reiselivet i Nord-Trøndelag, som er preget av mange små bedrifter, er det spesielt viktig med fellestiltak for å i det hele tatt kunne ha mulighet til å bli synlig og nå ut til markedet, skriver Nord-Trøndelag Fylkeskommune.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *