Ticket og Star Tour samarbeider igjen

By on October 24, 2008 0 3 Views

– Vi er meget fornøyd med at samarbeidet er i gang igjen. Ticket har en solid posisjon i markedet, og meget kompetente medarbeidere. Vi ser frem til et godt og fruktbart samarbeid med dem, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour i en pressemelding.

I følge Kristiansen er Tickets lokale tilstedeværelse over hele landet et stort pluss. – Å finnes på de plassene hvor nordmenn søker reiseinformasjon og bestiller ferien sin er og blir en viktig del av vår distribusjonsstrategi.

– For oss er det viktig å kunne tilby våre kunder et komplett utvalg fra alle landets reisearrangører. Vi er derfor meget glade for at både Star Tour og TEMA er tilbake i alle våre byråer, sier Katarina Petrini-Sjögren, administrerende direktør i Ticket.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *