Større cruisetilbud neste sommer

By on October 23, 2008 0 4 Views

Kapasiteten øker fra 214 til 334 passasjerer på sine ukentlige avganger.
– Vi er svært fornøyde med avtalen. Grunnen til at vi må ut på leiemarkedet framfor å benytte et av skipene til moderselskapet vårt, Hurtigruten, er at farvannene rundt Spitsbergen stiller krav til høyere isklasse enn hurtigruteskipene kan innfri, sier direktør Trygve Steen i Spitsbergen Travel, til Svalbardposten.

Det nye cruiseskipet vil gå i ekspedisjonscruise av én ukes varighet i sommersesongen fra begynnelsen av juni til begynnelsen av september.
– Dette skipet vil framstå som nytt, og vi kan dermed tilby våre gjester et spektakulært cruise med de beste fasiliteter om bord. Våre eksisterende cruise er svært populære og vi gleder oss til å utvide tilbudet med dette tredje skipet, sier Steen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *