Solengselen større enn finansfrykten

By on October 23, 2008 0 12 Views

– Vi opplever at markedet hegner om de viktigste feriene, som for eksempel vinter- og juleferie. Vinterferien er nærmest utsolgt, og det samme gjelder for juleferien, sier daglig leder i Star Tour, Jørn Kristiansen i en pressemelding.

Han tror nordmenn vil fortsette å reise. En undersøkelse gjennomført av analyseselskapet Visedi i høst viser at tre millioner nordmenn planlegger en utenlandsreise det neste året. Likevel er ikke reiselivsnæringen helt uberørt av finanskrisen. – Nei, vi blir som alle andre bransjer berørt av det som skjer, men det medfører ingen stor dramatikk, mener Kristiansen.

Totalt har selskapet solgt nærmere ni av ti reiser i vinterferieuken fra Oslo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *