Tar etter ruteflyselskapene

By on October 21, 2008 0 11 Views

”Gjennomgående reise” betyr at man kan bestille direkte til den destinasjonen man skal via en annen flyplass. Norwegian tar hånd om bagasjen til kunden hele veien fram, og tar også tar ansvaret hvis kunden ikke skulle rekke videre forbindelse.

 

– Vi har nå åpnet opp vinterprogrammet for booking av gjennomgående billetter på 492 ruter. Dette er det største antall ruter som vi har tilbudt siden vi begynte med dette for et par år siden. Fra enkelte av våre destinasjoner i Norge benytter så mange som 20 prosent seg av tilbudet allerede, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian i en pressemelding.

 

Gjennomgående reiser underbygger det direkte tilbudet og gjør det mer attraktivt for de reisende å benytte Norwegian både i forhold til fleksibilitet og antall destinasjoner man har tilgang til.

– For flyplasser med få direkteruter gir det muligheten til å nå spennende innenlands og internasjonale destinasjoner til en lav pris, sier Skjeldam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *