• Home
  • Uncategorized
  • Skremmende økonomiske utsikter signalerer problemer for reiselivet

Skremmende økonomiske utsikter signalerer problemer for reiselivet

By on October 14, 2008 0 7 Views

Mens forskningsdirektør Ådne Cappelen i Statistisk Sentralbyrå påpeker at reiselivsnæringen vil merke nedgangen tydelig, skiver USA Today at amerikanere har begynt å avbestille reiser. Dette skjer fordi de påvirket av nedgang i aksjemarkedet, store bankkonkurser, fallende huspriser og andre skremmende økonomiske signaler har begynt å føle seg mindre rike, og dermed ikke anser at de har råd til å reise på den ferien de bestilte for kanskje et halvt år siden. Nå viser det seg også at i takt med en oppgang i dollerkursen vil heller ikke antallet utlandske turister til USA fortsette å stige.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *