Salgsrekord for Hurtigruten

By on October 10, 2008 0 8 Views

I følge VG.no sier direktør for Hurtigruten Norden, Per Eide-Olsen at programmet for 2009 innebærer lengre seilinger til Antarktis, og at Hurtigruten blir lettere tilgjengelig, i og med at de nå vil selge pakkeløsninger med fly og overnattinger på land i kombinasjon med cruise.
Nytt for i år er en påkostet internasjonal katalog. Denne skal oversettes til 10-15 språk, og distribueres i Nord- og Sør- Amerika, Europa, Australia og Asia. Dette kan kanskje gjøre at en bunnskrapt bankkonto blir fylt opp litt for det kriserammede rederiet. For kun en måned siden ble det nemlig kjent at Hurtigruten trenger dobbelt så mye statsstøtte for å overleve. Det vil si at nærmere 500 millioner trengs for at norsk reiselivsnæring kanskje viktigste produkt overlever.


 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *