Nye Norwegianruter

By on October 9, 2008 0 11 Views

Rutene slippes samtidig som resten av programmet for den kommende sommeren og legges ut tirsdag 7. oktober. Santorini vil flys to ganger ukentlig midtsommer på natten og Kypros en gang ukentlig i perioden april til oktober på dagtid i tillegg til ekstra flygninger på natten i en midtsommerperiode. Dette markerer salgsstarten for store deler av sommerprogrammet.

Dessuten øker lavprisselskapet rundturen Bodø – Tromsø fra den 30. oktober.

– Ruten mellom Bodø og Tromsø har levert svært gode resultater siden vi startet på forsommeren. Vi svarer derfor kundene være med å øke kapasiteten, slik at både tilgjengelighet til billige billetter blir bedre og fleksibilitet for de reisende blir større, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

Norwegian har det siste året åpnet flere ruter i Nord-Norge.

– Vi opplever en positiv utvikling i hele den nordlige landsdelen og har satt inn ekstra produksjon for å møte etterspørselen. Regionen har et kjempepotensial som vi gjerne vil være med på å utvikle videre, sier Skjeldam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *