Håp for Alitalia, nok en gang

By on October 7, 2008 0 9 Views

Flere ledere i de to landene går nå ut offentlig og støtter at Lufthansa kjøper en minoritetsandel i det kriserammete selskapet.

         Vi har sagt at vi er åpne for internasjonale allianser. Det ville gledet oss stort hvis vi kunne fått i land denne avtalen med et land og selskap vi har samarbeidet mye med, nemlig Tyskland, sier Italias sagnomsuste statsminister, Silvio Berlusconi, i følge Airwise.

Konsernet CAI som har kommet med et tilbud som vil redde Alitalia har sagt at de krever en utenlandsk partner for flyselskapet innen de nærmeste ukene. Ari France/KLM og Lufthansa påstås å være de som konkurrerer om oppgaven, med Lufthansa som en liten favoritt.    

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *