Luksushotell med nye nettsteder

By on September 24, 2008 0 10 Views

Det har tatt 18 måneder å gjennomføre den fullstendige redesignen av nettsidene, som vil legge stor vekt på web 2.0, og dermed tilby omfattende brukeropplevelser og forbedrede søkefunksjoner. De nye sidene ligger ute på: www.ghotw.com og www.shotw.com. Bookingtjenestene er også videreutviklet og forandringene forventes å gi en økning antallet direkte online bestillinger. 

 De nye nettstedene er designet for å øke kundenes muligheter til å dele deres hotellerfaringer. Med større vekt på web 2.0 muligheter, bedre innhold, unike luksusreisetilbud og smidige onlineopplevelser sikrer at nettstedene følger med i de seneste trendene i bransjen og tilbyr medlemshotellene større innsikt i de seneste reisebehovene, sier Lilou Mace, Internet Marketing Director, Great Hotels Organisation.

Du kan lese mer på www.traveldailynews.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *