Siste redningsforsøk

By on September 15, 2008 0 16 Views

Fredag trakk investorgruppen som vurderte å kjøpe Alitalia seg. Sacconi kalte inn til nye forhandlinger, men flyselskapets fremtid var fortsatt uviss på søndagskvelden, skriver hegnar.no.

I følge NTB legger investorgruppen, som består av en rekke italienske forretningsfolk, mye av skylden for den resultatløse dialogen på de ansattes fagforeninger. Investorene mener disse ikke forstår selskapets dramatiske situasjon og hvor store endringer som skal til for å redde Alitalia. De ansatte er på sin side misfornøyde med investorenes lønnsbetingelser. Om det ikke blir enighet i samtalene, blir sannsynligvis selskapets fly stående på bakken fra og med mandag, siden ingen drivstoffleverandøren vil forsyne selskapet med flybensin.

Fra nattens forhandlinger melder BBC at det har vært en viss positiv progresjon.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *