Vaskekluter og håndklær mest pop!

By on September 10, 2008 0 3 Views

I USA utgjorde slike tyverier ifølge bransjeorganisasjonen The American Hotell & Lodging Society et tap på rundt 100 millioner dollar, et tall som også inkluderer det de hotellansatte nasker. Forunderlig nok er vaskekluter en av de mest populære ting å snike med seg i kofferten, i hvert fall hvis vi skal tro hotellkjeden Holiday Inn, som hvert år mister omkring 100 000 vaskekluter, skriver Horecanytt.

I Storbritannia derimot er det håndklær som topper listen. En undersøkelse gjennomført blant 1000 hotell i magasinet Caterer and Hotelkeeper nevnte hver tredje hotellansatt håndklær er det som oftest blir borte.

Det foreligger ingen norsk statistikk på dette området, men ifølge NHO Reiseliv dreier det seg trolig om flere millioner kroner i året også her til lands.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *