Norwegian øker fra Rygge

By on September 10, 2008 0 3 Views

Med denne satsning har Norwegian totalt 18 ruter fra Østfoldflyplassen. De nye rutene vil starte i slutten av oktober.

– Vi er godt fornøyde med resultatene på ruten mellom Rygge og Bergen, og lanserer som følge av dette fire nye innlandsruter fra Rygge. Lave priser og et godt produkt har sørget for at flere og flere kunder har funnet veien til Rygge, og vi har tro på at disse rutene i enda større grad skal bidra til kundetilveksten, sier Daniel Skjeldam, kommersiell direktør i Norwegian.

Innlandsatsingen går imidlertid utover utlandsrutene. Rutene mellom Rygge – Barcelona og Rygge – Beograd flyttes til Oslo/Gardermoen fra slutten av oktober. Ruten til Antalya vinterstenges og det planlagte ruten mellom Rygge og Las Palmas legges på is for å frigjøre kapasitet til den nye innlandssatsingen.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *