Reisekonsulenter Deltid

By on September 5, 2008 0 21 Views

 

           

Til vår avdeling Traveller Assist søker vi etter:

 

Reisekonsulenter Deltid  

 

Traveller Assist er vårt 24/7 konsept som bistår våre bedriftskunders  ansatte  i Norden når de er på reise. Traveller Assist har en meget sentral funksjon i vårt servicekonsept på bedriftsmarkedet , og krever erfarne medarbeidere som kan håndtere et bredt spekter av oppgaver. Arbeidet ved Traveller Assist er faglig utfordrende , og forutsetter lyst til å arbeide i et høyt tempo og evnen til å ta selvstendige beslutninger.

Jobben gir en unik mulighet for å opparbeide en solid erfaring innen hele produkt- og servicespekteret som et moderne Travel Management selskap i dag tilbyr. Konsulentene i 100% stilling jobber i skiftordning med nedsatt gjennomsnittlig ukentlig arbeidstid på 33,6 timer.   

 

 Vi vil ha konsulenter som:

 

·        Har gode faglige kunnskaper

·        Er språkmektig, minimum flytende engelsk, men gjerne ytterligere språkkunnskaper

·        Er miljøskapere

·        Trives med å jobbe skift

 

Vi har:

 

·        15 kollegaer med høy faglig kompetanse

·        15 kollegaer med godt humør

·        Faglige utfordringer

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *