UD har valgt HRG Nordic

By on September 2, 2008 0 9 Views

– Vi er selvsagt stolte av at Utenriksdepartementet valgte oss som sin partner, og vi ser frem til å tilfredsstille de høye forventningene selskapet har til vår service, vår kompetanse og vår teknologi, sier konsernsjef Hans Holmen i HRG Nordic.

 

Utenriksdepartementet er en av flere nye kunder for HRG Nordic det siste året.

 

– Vi er meget godt fornøyd med det antallet nye kunder vi har fått de siste par årene, både når det gjelder store og mindre bedrifter. God travel management er viktig for bedriftene både i gode og dårlige tider, og vår kombinasjonen av dyktige medarbeidere og funksjonell teknologi er attraktivt for kundene avslutter Hans Holmen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *