FINN reise AS søker ny Account Manager

By on September 2, 2008 0 10 Views

 

FINN reise AS søker ny Account Manager

 

I februar 2006 ble FINN reise lansert som en stor nysatsning fra markedsplassen FINN.no. Siden oppstarten har brukertallet på tjenesten eksplodert, og vi er på god vei til å posisjonere oss som den komplette reiselivstjenesten på Internett.

Stillingen som Account Manager har som hovedoppgave å forvalte og videreutvikle en eksisterende portefølje med flere av de største og viktigste reiserelaterte bedriftene i Norge, samt sørge for kundevekst gjennom innsalg til nye kunder. Vi ønsker en person som har salgserfaring og som er vant til å forhandle på et høyt nivå. Vi ser etter en person som evner å sette seg inn i problemstillingene til disse kundene, så vi tror at du har erfaring fra enten reiselivet eller mediesalg, eller begge deler. Du har også gjerne fullført høyere utdannelse.

Som person har du et utpreget konkurranseinstinkt og et sterkt ønske om å lykkes, men samtidig evner du å tenke langsiktig og er dyktig til å bygge relasjoner med kundene. Du vil bli del av en fortsatt relativt nyopprettet avdeling, og blir derfor, som vår nye kollega, et viktig tilskudd til å forme avdelingen videre, både på det sosiale og profesjonelle planet.

FINN ble i 2008 kåret til Norges 3. beste arbeidsplass for 3. året på rad, og har stor fokus på de ansatte. FINN jobber bevisst med den enkeltes karriereutvikling, og som et ledd i dette ble FINN skolen etablert i 2006.

De fire kjerneverdiene til FINN; takhøyde, presisjon, sult og humør, gjenspeiler miljøet i bedriften og blir synlige ved sosiale samlinger, konkurranser og reiser. Det er viktig at vår nye medarbeider identifiserer seg med FINNs verdier.

Det tilbys konkurransedyktig fastlønn og motiverende provisjonsordninger, kurs, fri telefon, hjemme-pc ordning, fri avis, pensjons- og forsikringsordninger og firmahytter.

Kontaktperson er Tonje Magnussøn. Vennligst merk din søknad ”AM FINN reise”

Skriftlig søknad med CV og attester mailes til tonje.magnusson@finn.no

 

Søknadsfrist: Snarest

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *