Amadeus og SAP utvider samarbeidet

By on August 26, 2008 0 9 Views

Amadeus har utviklet en integrert løsning for å administrere forretningsreiser og reisekostnader, som er fullt kompatibel med SAPs systemer.

Løsningen, som er basert på SAP Travel Management med funksjoner for å håndtere reisekostnader samt Amadeus e-Travel Management for booking, retter seg mot bedrifter som ønsker reiseadministrasjonssystemer som er åpne og modulære og fungerer sammen med andre systemer for økonomistyring.

– For mange bedrifter er reiser den andre eller tredje største kostnaden, og stadig flere ønsker å kople sammen sine systemer for økonomi, HR og reiser slik at de kan effektivisere rutinene for forretningsreiser. Vårt partnerskap med SAP gjør at vi kan tilby en løsning som oppfyller disse behovene, samtidig som bedriftene slipper å gå over til helt nye systemer, noe som kan være både arbeidskrevende og tidkrevende, sier Janchrister Egnefors, administrerende direktør i Amadeus Scandinavia i en pressemelding.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *