Gotogate lei Ryanair

By on August 22, 2008 0 9 Views

Gotogate har tilbudt reiser fra Ryanair i to år, men nå er det slutt. Grunnen er at Ryanair gikk nylig ut og opplyste om at flybilletter kjøpt gjennom reisebyråer er ugyldige.

– Vi har sett oss grundig lei av måten Ryanair agerer på i markedet. Som aktør må vi forholde oss til mer eller mindre gjennomtenkte utspill i media. Ryanair tar seg aldri bryet med å kommunisere med oss direkte, sier administrerende direktør Jon Even Sørlie i Gotogate i en pressemelding. Han fortsetter: – Ryanair har nok behov for å både selge hotellovernattinger og leiebilavtaler. Reiseportaler som Gotogate, som i hovedsak kjøper flybilletter fra selskapet, er en trussel mot denne forretningsideen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *