Tar over Sterling

By on August 18, 2008 0 4 Views

Den siste tiden har Sterling redusert antallet ruter kraftig og det har vært spekulasjoner rundt om selskapet er på konkursens rand, skriver E24.no Fredag kjøpte imidlertid den islandske forretningsmannen Palmi Haraldsson selskapet og han er beredt til å bruke sine milliarder på å redde selskapet.

– Inntil nå har jeg spredt min virksomhet og hatt mange forretningspartnere. Det har vært vanskelig å finne et felles ståsted og satsningsområde, sier Haraldsson – og fortsetter: – Nå har jeg kjøpt ut mine partnere og solgt flesteparten av mine investeringer på det engelske markedet. Fra nå av konsentrere jeg meg om diverse investeringer på reisemarkedet. Først og fremst Sterling, skriver E24.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *