Ryanair til krig mot reisebyråer

By on August 11, 2008 0 9 Views

Mens Ryanair mener dette er i strid med vilkårene og betingelsene til Ryanair, og at teknologien som brukes gjør at Ryanairs egen nettside går tregere, mener reisebyråene at reaksjonen fra Ryanair er «tåpelig» og «urimelig». Forbrukergruppen i Storbritannia sier de ble lamslått av hva Ryanair har gjort mot sine egne kunder, skriver E24.no

Ryanair får nå krass kritikk fra flere forskjellige grupperinger for å kansellere billetter som er lovlig kjøpt. Argumentet for at bestillinger fra en tredjepart fører til tregere nettsider for Ryanair, får ikke mye gehør og nå beskyldes Ryanair for å gjøre dette for å få inn mer penger fra kundene sine. Ryanair på sin side mener dette er til det beste for kundene og at kundene i realiteten har blitt svindlet av de andre nettstedene, siden billettene på Ryanairs nettsider er billigere enn hos de andre, skriver E24.no

Load More
Load More