Rezidors norske storsatsing

By on August 4, 2008 0 22 Views

Totalt vil de tre nye hotellene øke Rezidors romtilbud med 704 rom i de planlagte utbyggingene. Først ut er Park Inn i Arendal, som åpner dørene allerede i dette kvartalet. Dernest følger Park Inn på Gardermoen, tredje kvartal i 2010, før enda ett hotell i Arendal er planlagt å stå ferdig i 2011.

– Dette signaliserer tydelig en sterkere satsing på vår utvikling I Norge, som jo er et av de viktigste hjemmemarkedene for oss, sier Kurt Ritter, President og administrerende direktør i Rezidor Hotell Group, i en pressemelding.

Hotellkjeden posisjonerer seg også som en av de viktigste og største aktørene når det gjelder flyplasshoteller. Per dags dato har kjeden 30 flyplasshoteller i drift eller under bygging rundt om i Europa.

Årsaken til at de ser på Arendal som et viktig marked er hovedsakelig byens turisttilstrømning – over 150 000 turister finner hvert år frem til sørlandsbyen. Dessuten er det rutetilbud både til Danmark og Sverige med båt fra Arendal.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *