Solid resultat vekst for choise

By on July 3, 2008 0 10 Views

For første tertial i år oppnådde hotellgruppen et resultat på 44 millioner. Det er en økning på 44 prosent i forhold til samme periode i fjor. Omsetning for samme periode var 1482 millioner kroner, opp 184 millioner fra i fjor.

– Etter et fantastisk 2007 fortsetter den gode utviklingen. Etter fire måneder har vi et “All time high” resultat og vi kommer til slå rekorden fra 2007 med god margin, sier Torgeir Silseth. I løpet av første tertial har Choice åpnet tre nye hotell. Disse hotellene er Clarion Hotel Grand Østersund (176 rom), Clarion Grand Hotel Helsingborg (164 rom) samt Clarion Hotell Sign i Stockholm (558 rom) og alle omkostninger i forbindelse med oppstarten av hotellene er kostnadsført i første tertial.

 Â– Jeg synes dette er veldig bra, men det er klart at med de tallene her kan vi ikke forvente like sterk vekst fremover. Mye tyder at vi har nådd en topp i hotellbransjen, sier Stordalen i en kommentar til Finansavisen.

Han sier videre til avisen at 2007 og 2008 vil stå igjen som det beste man har opplevd siden vikingtiden. Men han forventer ikke like gode tider fremover. Hotellkjeden har nemlig flere prosjekter på gang som har vært planlagt i lang tid, og Stordalen tror disse kan få det tøffere.

Choice er også meget fornøyd med utviklingen i Sverige. Hotellene på den andre siden av kjølen bidrar nesten like mye til inntjeningen som hotellene her hjemme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *