Travelstart og Worldspan med ny avtale

By on June 12, 2008 0 3 Views

 Worldspan vil levere global reisedistribusjon, markedsledende e-handelsteknologi og transaksjonsbehandlingstjenester til Travelstart, både dagens webområder og til planlagte nye portaler.

Travelstart har internettreisebyråer i Norge, Danmark, Sverige, Finland, Irland, Baltikum og Sør-Afrika. OpenJet, som eies og drives av Travelstart, opererer på reisemarkedet i Storbritannia og Nederland. Gründer og eier Stephan Ekbergh planlegger å lansere nye nettsteder i ytterligere 15 land i den nærmeste fremtid.

Travelstarts webområder vil benytte Worldspans XML Pro-datautvekslingsteknologi som grensesnitt mot Worldspans globale distribusjonssystem (GDS). Med denne sanntidsforbindelsen kan reisekundene få tilgang til globalt reiseinnhold fra Worldspan, de nyeste handels- og bestillingsløsningene og avanserte transaksjonsbehandlingstjenester. Travelstart vil også benytte Worldspans e-PricingSM-teknologi for å gi kundene de mest nyskapende handelsverktøyene for lave billettpriser. (Boarding.no)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *