Star Tour har solgt nesten alle sine julereiser

By on June 12, 2008 0 9 Views

Til Thailand og Kapp Verde-øyene er det helt utsolgt. Den siste uken før jul er den mest populære avreiseuken for nordmenn som vil feire julen under palmene. På landsbasis har selskapet solgt ni av ti reiser i denne perioden. Mest attraktive er dagene før julaften, viser tall fra Star Tour.

– Hos oss er det bare strøplasser igjen helgen før julaften. Mange bestilte juleferien sin allerede i januar, og Thailandreisene har vært utsolgt i mange måneder, sier informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour i en pressemelding.

Salget har vært 20 prosent høyere enn på samme tid i fjor.
– Det skyldes nok flere faktorer. De viktigste er etter min mening økt reiselyst som følge av den dårlige sommeren. I tillegg kommer god økonomi og ikke minst trenden med at stadig flere bytter ut julegrana med en stressfri jul under palmene, gjerne under en tropisk himmel, mener Petersson.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *