Skriv ut boardingkortet hjemme

By on June 12, 2008 0 10 Views

 Hos SAS kan man sjekke inn og velge favorittsete 22 timer før avgang. Det eneste man trenger er nettilgang og en printer. Man sjekker inn, velger flysete og får annen aktuell reiseinformasjon på et ark, og kan dermed gå direkte til utgangen.
– Mange reiser i dag kun ved å trekke Eurobonuskortet ved utgangen, men en del foretrekker å ha all informasjon i hånden på et boardingkort, sier produktsjef Boris Bubresko i SAS Norge. Passasjerene våre ønsker å bruke minst mulig tid på flyplassen, derfor flytter vi våre tjenester ut av flyplassen og hjem til kundene, sier han.

Fra før har SAS tatt i bruk innsjekking på e-post, Internett og SMS.
I følge SAS er det mange fordeler med å skrive ut boardingkortet hjemme:
– Tidsbesparende, passasjeren er helt reiseklar ved ankomst til flyplassen.
– Enkelt, utskrift av boardingkort kommer opp som en enkel mulighet etter man har sjekket inn på nettet.
– God tilgjengelighet, innsjekking på nettet og utskrift av eget boardingkort kan skje hvor som helst, så lenge man har nettilgang og en printer.
– Alt på ett boardingkort, boardingkortet kan inneholde opptil fire reisestrekninger på samme reisedag. Dermed er det slutt på å holde orden på flere boardingkort om man skal bytte fly.
– Informativt, boardingkortet inneholder informasjon om avgang, sete i flyet, seneste oppmøtetid ved utgangen og bagasjeinformasjon.
– Effektivt, passasjerer som har med boardingkort hjemmefra, og kun reiser med håndbagasje, kan gå rett til utgangen. Kunder med bagasje får merket bagasjen på automater, og leverer den på bagasjedrop

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *