Russiske hotell er førstevalget for investorer

By on June 12, 2008 0 12 Views

 Moskva er den europeiske byen med de aller høyeste hotellromprisen – og med den største økningen. Gjennomsnittlig rompris er USD 254, hvilket er en økning på 25 prosent sammenliknet med samme periode i fjor.

– Den høye prisveksten og de lave arbeidskostnadene gjør Moskvas hotell ekstremt lønnsomme. Det er stort sett forretningsreisende som benytter hotellene. De høye prisene og mangelen på rimelige hotellrom, har ført til en stagnasjon blant turistene. Dette igjen åpner et nytt marked for hotell i mellom- og budsjettklassen, sier Mark Wynne-Smith, europeisk CEO for Jones Lang LaSalle Hotels, i følge traveldailynews.com

De mest attraktive stedene er – og vil forbli Moskva og St. Petersburg. Deretter følger steder som anses å bli viktige for nye markeder, slike som Novosibirsk, Rostov-on-Don, Samara, Yekaterinburg, Nizhny Novgorod og Chelyabinsk.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *