NYC ønsker flere besøkere

By on June 12, 2008 0 18 Views

 Kampanjen har tittelen “Just ask the locals” og vil være synlig i alle New Yorks distrikt. Tanken er å ønske velkommen og takke byens besøkere, og å få dem til også å besøke distriktene utenfor Manhatten.

– Siden verken tollen eller sikkerhetskontrollen vil bli raskere eller triveligere enn hva den er i dag, er det viktig å gi de besøkende et positivt inntrykk så snart de er gjennom disse, sier Bloomberg. På JFK-flyplassen vil derfor besøkende bli møtt av ansatte som deler ut nedskrevne råd, kort med gode tips, kart og turistguider. Denne informasjon finnes også tilgjengelig på hotellene og fra guider i byens gater. Andre kampanjetiltak er tips fra kjendiser og tilrettelagt informasjon på visitnyc.com

Det legges stor vekt på å fortelle at New-yorkere, i motsetningen til hva de besøkende kanskje tror, faktisk er utrolig hjelpsomme, men at de bare viser det på en annen måte. Derfor har borgermesteren oppmuntret New-yorkere til å komme alle turister med f.eks. et kart i hånden til unnsetning.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *