Lokale matprodusenter hos Rica hotellene

By on June 12, 2008 0 11 Views

 69 lokale matprodusenter av bl.a. kjøtt og fisk er blitt valgt som leverandører.
– Landbruks- og matdepartementet er partner i prosjektet «Lokalmat på menyen», og vi vil være en aktiv pådriver for å få norsk kvalitetsmat ut til hele landets hotellnæring, sier statssekretær Ola Heggem (Sp) til NTB.

Konsernsjef Ole-Jacob Wold i Rica sier at det er et mål å styrke særpreget og mangfoldet i norsk matkultur, samtidlig som hotellkjeden ønsker å bidra til et levende lokalsamfunn rundt hotellene,

Fra Ricas side legges det ikke skjul på at det er inngått forretningsavtaler mellom hotellkjeden og de enkelte produsentene. Disse avtaler utelukker i noen grad leveranser til andre hotellbedrifter, men henger mer sammen med bedriftenes evne til å levere som forutsatt til Rica enn til å utestenge andre hotellkunder.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *