Laveste-pris-garanti fra Solia

By on June 12, 2008 0 19 Views

 I sin høstkampanje gir Solia en laveste-pris-garanti, som innebærer at kundene får tilbake både prisdifferansen og en ekstra bonus hvis de skulle klare å finne lavere priser hos andre.
Kampanjen gjelder bestillinger som gjøres før 24. september og på utvalgte reiser til Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura og Hurghada.

– Dette innestår vi for, sier adm. direktør Gunder Moe til Boarding.no. Skulle noen likevel, og mot vår formodning, finne en lavere pris for en sammenlignbar reise hos noen annen reisearrangør, så vil vi gi gjesten en ytterligere rabatt på et beløp som tilsvarer differansen. Dessuten vil vi gi en “finnerlønn” på 200 kroner pr. person.

I Solias høstkampanje finnes reiser fra 2495 kroner til Tenerife, 2995 kroner til Gran Canaria, 3495 kroner til Fuerteventura og 3995 kroner til Hurghada/Egypt. Uansett pris, så er man også garantert er godt bosted. Noen av tilbudsreisene har også “all inclusive”.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *