Hva er turismen verd?

By on June 12, 2008 0 5 Views

 Med en ny programvare vil UNWTO tilby støtte for innsamling og organisasjon av turiststatistikk.
Denne statistikken kan brukes til å gjøre detaljerte analyser av turistutviklingen i forskjellige områder. Programvaren vil tilby statistikk på forhold som det tidligere har være vanskelig å få tilgang til. Det gjelder faktorer som f.eks. geografisk spredning på overnattingsgjester, sesongvariasjoner og lengde på opphold. Målgruppen for programvaren er nasjonale turistbyråer og større reiselivstilbydere.
– Dette nye verktøyet er vil også gjøre det enklere for nasjonale turistbyråer og nasjonale statistiske byråer å utvikle et nasjonalt system for reiselivsstatistikk, sier Antonio Massieu, UNWTOs statistikksjef.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *