Hotelltrender

By on June 12, 2008 0 8 Views

 Worldhotels har gjennomført en undersøkelse blant sine medlemmer og hele 84 prosent av medlemshotellenes eiere og ledere tror at de nåværende positive økonomiske forholdene vil for fortsette i alle fall tre år fremover. 88 prosent tror på forbedret lønnsomhet i 2008.

Miljøsaker dominerer media og undersøkelsen viser tro på at økoturisme er en annen måte å øke lønnsomheten. Hotelleiere/ledelse mener at kundene fremover vil legge mer vekt på at hotellene sammen med sine leverandører med å utforme miljøvennlige produkter og en total miljøvennlig tankegang.

86 prosent av medlemshotellene mener at CRM (Customer Relationship Management) vil være viktig i arbeidet med å få lojale kunder.
For mer informasjon se www.travelindustrywire.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *