Fremtidens hotellkonsept

By on June 12, 2008 0 14 Views

 På konferanse Morgendagens Reiseliv fortalte Teo K. Luisa, adm. dir. Estatia Resorts Hotels AS hva som kreves av fremtidens hotell. Han viste til at opplevelsesøkonomien vil bli større enn serviceøkonomien og at fremtidens forbrukere vil søke nye luksusbegreper, at sunnhets- og velværebølgen og anti-stress-aktiviteter vil utvikle seg videre og at miljøhensynet vil bli sterkere. For kundene handler det gjerne om å kunne nyte øyeblikkene og det gode livet. De vil øke livskvaliteten og søker positive opplevelser i fritiden.

Hoteller med sentral geografisk beliggenhet, enten i større byer, nær flyplasser eller opplevelsessentre og hoteller med egenart og særpreg vil øke i popularitet. Siden kravet til tilgjengelighet og komfort vil øke, blir reiseavstand og totalopplevelse stadig viktigere suksesskriterier.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *