Forretningsreiser vil øke i 2008

By on June 12, 2008 0 14 Views

ACTE (Association of Corporate Travel Executives) melder at bedriftenes reisebudsjetter i snitt økte med 8 prosent i 2007, som følge av både høyere priser og flere reiser.

Andre funn fra undersøkelsen viser at ledelsen har økt sitt engasjement i bedriftens reiseprogram, og planlegger å følge opp engasjementet fremover. De mener videre er onlinebookingsystem er en effektiv måte å kontrollere reiseutgifter, og at nettopp onlinebookingsystem allerede har blitt kjerneverktøyet for bedrifter i USA og Europa, mens de er på god vei inn i bedriftene i Asia og Latin-Amerika også.

Du kan finne mer informasjon om undersøkelse på www.traveldailynews.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *