Flere Ving-ruter fra Rygge

By on June 12, 2008 0 10 Views

 Ving har solgt hele 94 prosent av reisene som vil skje fra oppstarten den 17.oktober og ut året. Salgssuksessen gjør at Ving lanserer tre feriereisemål direkte fra Rygge neste sommer. Det gjelder reiser til Antalyakysten i Tyrkia, Mallorca og Kreta .

Salget av ferier sommer 2008 så langt viser at folk er lei av norsk sommer. Ving har siden salgstart for sommer 2008 tirsdag 11. september solgt 15.000 feriereiser. Reisetrenden er at fire av fem tar lang ferie og bestiller to og tre ukers reiser.

– Vi ser en klar økning i salget av lengre ferier kommende sommer og Antalyakysten i Tyrkia er så langt det reisemålet som øker mest i popularitet sammenlignet med sommeren i år, sier Gunnar Grosvold adm. direktør i Ving, i følge Boarding.no

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *