Flere turister til Nord-Norge

By on June 12, 2008 0 4 Views

– Dette betyr kjempestore muligheter for Tromsø og området rundt. For reiselivsnæringen er dette et gjennombrudd. London-ruten inngår i en større reiselivssatsing der vi skal bygge stein for stein, sier Lange Nordahl til itromso.no.

Norwegian skal samarbeide med hurtigruta og en rekke reiselivsselskaper i Nord-Norge for å tilby turistene en unik opplevelse i det nordnorske vinterlandskapet. Hurtigruten håper dessuten i samarbeid med Norwegian å få til flere direkteruter fra storbyer i Europa direkte til Nord-Norge. Det sier konserndirektør i Hurtigruten, Leif Øverland. Han mener samarbeidet med flyselskapet og rederiet er starten på nytt og spennende.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *