First Hotels vil bygge kjempehotell i Oslo

By on June 12, 2008 0 9 Views

 Et hotell med 1200 rom blir nesten dobbelt så stort som Oslo Plaza, som i dag er Norges største hotell. Hotelleier Asmund Haare mener det er marked for et så stort hotell. Han viser til den store underdekningen det er i markedet.
– Vi vil trekke til oss gjester som ikke kommer til Oslo i dag. Jeg snakker om store kongresser der mange kan bo på samme hotell, forteller han til Finansavisen.

Haare planlegger også å bygge store flyplasshoteller med rundt 500 rom ved Gardermoen og Arlanda. Prisen på hotellene beregnes å bli mellom 800 og 900 millioner kroner, men i Haare er mer bekymret for tilgangen på kompetanse enn på kapital, i følge E24

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *