Drøyt syv prosent flere reiste med SAS

By on June 12, 2008 0 5 Views

Kabinfaktoren steg med 1,3 prosentenheter i forhold til samme periode i fjor, til 76,3 for hele konsernet.

For SAS Norge var det nedgang både i passasjertrafikken, -0,3 prosentenheter og i kabinfaktoren -0,5 prosentenheter, sammenlignet med fjoråret. Mens SAS Sverige SAS International, Widerøe, Spanair, Blue1 och airBaltic hadde en økning i passasjertrafikken.

– Utviklingen er gledende, men det er fortsatt usikkerhet rundt den fremtidige styrken i tilveksten, konkurransesituasjonen og prisutviklingen på drivstoff. Det faktum at yielden fortsatt stiger, viser at etterspørselen fortsatt er god og at vi har fremgang på det kommerisielle markedet, sier administrerende direktør Mats Jansson.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *