Best Western satser offensivt i Asia

By on June 12, 2008 0 7 Views

 Det neste halvåret kommer Best Western International til å inngå 17 nye hotellkontrakter; i blant annet Kina, Japan, Indonesia og Thailand. Med denne farten vil hotellkjeden ha mer enn 200 hoteller innen 2010, i følge boarding.no

– Som verdens største hotellkjede, tilbyr vi skala, tilgjengelighet og et reservasjonssystem verdt milliarder av dollar til våre internasjonale partnere, sier David Kong, Best Western president og CEO.

I Asia vil Best Western være en 4-stjernes hotellkjede, i motsetning til i Nord-Amerika der de fleste av kjedens hoteller er mellomklasse hoteller.

Best Western har per dags dato hoteller i 12 forskjellige asiatiske land. Noen av disse er:
– Kina. I løpet av fem år vil Best Western ha 50 hoteller i landet, inkludert to hoteller som skal være åpent til Olympiske Leker sommeren 2008.

– India. Best Western har nettopp signert en stor avtale som forventer å bringe 100 hoteller og 10,000 hotellrom til India i løpet av de neste 10 årene.

– Sør-Korea. Best Western har 11 hoteller i dette landet og er landets største og hurtigst voksende hotellkjede.

– Thailand. Med 11 resort hoteller er også Best Western den største hotellkjeden her. Det asiatiske hovedkontoret til Best Western ligger i Bangkok.

– Japan. 17 hoteller er under bygging i dette landet. Når disse hotellene står ferdig, vil det tilføre nærmere 3,000 hotellrom til systemet.

– Indonesia. Fire hotellavtaler vil bli signert i løpet av de neste 6 månedene. Best Western har nettopp åpnet et utviklingskontor i dette landet.

– Vietnam. Dette landet spås stor Best Western hotell vekst, spesielt ved de to populære turistdestinasjonene – Nha Trang og Dalat.

Hotellkjeden opererer og utvikler hoteller også i Malaysia, Singapore, Philippinene, Israel og Bahrain, og har planer om å ekspandere til Midt-Østen. I Norden har Best Western 115 hoteller, derav 14 i Norge.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *