Berg-Hansen Europamestere

By on June 12, 2008 0 7 Views

 – Det eksisterer flere tusen forretningsreisebyråer i Europa. Det at Berg-Hansen blir vurdert som det beste, gjør oss ydmyke, sier administrerende direktør i Berg-Hansen, sier Per Arne Villadsen I en pressemelding.

De nominerte i kategorien beste forretningsreisebyrå var spanske Viajes El Corte Ingles, portugisiske Setur og belgiske Uniglobe Travel. I begrunnelsen for prisutdelingen fra World Travel Awards la de vekt på at Berg-Hansen er innovative og har en fremtidsrettet strategi. Selskapet har klart å utvikle et konsept som både reduserer kundens reisekostnader og administrative kostnader. Sentralt i satsingen har vært en uredd bruk av ny teknologi. Videre har selskapet vært dyktige til å involvere kunder og leverandører i produktutviklingen, samtidig som alle ansatte blitt løpende involvert i de utfordringer bruk av ny teknologi innebærer.

The World Travel Awards ble startet I 1993 for å anerkjenne, belønne og feire de enorme fremskrittene i alle sektorene av den globale reiselivsbransjen.
– Vi er ekstremt stolte over å motta denne prestisjefylte prisen. Det var en meget stor overraskelse å bli nominert. Det å vinne oppleves nesten uvirkelig, sier Villadsen.

Berg-Hansen har gjennom mange år satset målbevisst til å bli ledende innenfor jobbreiser. Spesielt har selskapet lagt vekt på å utvikle effektive selvbetjeningsløsninger i kombinasjon med profesjonell reiserådgivning. Villadsen tar også prisen som en bekreftelse på at Berg-Hansen holder rett kurs i en dynamisk reiselivsindustri.

– Dette gir mer inspirasjon til å videreutvikle produktene og organisasjonen med samme styrke fremover. Den entusiasme og profesjonalitet som preger alle våre medarbeidere er avgjørende for at vi går til topps i denne kåringen. Uten deres innsats hadde det ikke vært mulig å oppnå den ledende posisjonen vi har, avslutter Villadsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *