Trøbbel med reisegarantifond for Blue Travels & Tours

By on June 11, 2008 0 9 Views

Selskapet har spesialisert seg på salg av charterreiser til Bulgaria og Kroatia. Reisegarantifondet forbyr selskapet å tilby salg av pakketurer fordi man frykter at selskapet snyter kundene. Reisegarantifondet har forgjeves forsøkt å kontakte selskapet. Til slutt fikk Blue Travel & Tours beskjed om at fondet ønsket å foreta et bokettersyn for å kontrollere om selskapets reiser kan gjennomføres. Men reiseselskapet møtte ikke til det berammede bokettersynet og har heller ikke reagert på noen av fondets henvendelser. Dette har – sammen med andre meldinger og indikasjoner fra blant andre selskapets leverandører og kreditorer – gitt reisegarantifondet grunn til å frykte at selskapet ikke har til hensikt å gjennomføre reisene de selger og at kundene derfor ikke kommer seg avsted på ferie, melder danske Børsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *