Større krav om luksus

By on June 11, 2008 0 18 Views

 Pengene sitter løst hos nordmenn flest. Det påvirker også reisemålet når ferien skal velges. Flere og flere ønsker at ferien skal være preget av luksus. Det viser en ringerunde NA24 har gjort til reisearrangører og reisebyråer i alle klasser.
– Absolutt! Vi opplever at det er en generell oppgradering av reisemålet. Det skal være mer eksotisk, og reisemål som er lenger unna Norge enn det vi har sett tidligere, sier Christian Bryde, sjefen for luksusferieoperatøren Quintessentially i Norge.
– I mye større grad enn tidligere vil de gjerne oppleve kulturen i landet de reiser til. Mange har også fokus på helsen og ønsker å være litt mer aktive, og ikke bare ligge på stranden, forteller Bryde til internettavisen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *