Star Tour vurderer 18-års grense

By on June 11, 2008 0 4 Views

 Turoperatøren kommer med forslaget i et brev til Forbrukerrådet. Brevet handler om hva som kan gjøres for å unngå bråket som har vært på Sunny Beach i Bulgaria i sommer. Informasjonsrådgiver i Star Tour, Elisabeth Larsen-Vonstett sier til NRK at det har vært mye fokus på unge og fyll i Bulgaria i sommer og at hun synes at det er synd at landet har fått et dårlig rykte på grunn av ungdom som ikke kan oppføre seg.
– Vi har derfor sett på flere tiltak for at dette ikke utvikler seg, og ett av de tiltakene vi vurderer å innføre er bruk av 18-års grense på sydenturer uten foresatte, sier hun til NRK.
Hun forteller også at om forslaget går igjennom kommer de til å innføre strenge kontroller.
– Man vil få spørsmål om alder når man ringer og bestiller tur, men det er først og fremst på Gardermoen at kontrollen vil foregå når man må vise passet. Står man der og er 16 år kan man risikere å bli sendt hjem igjen, sier Larsen-Vonstett.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *