Singapore Airlines og Hongkong best

By on June 11, 2008 0 10 Views

Thai Airways, Cathay Pacific, Qatar Airways och Qantas knep plassene bak Singapore Airlines. For fjorårsvinner, British Airways, gikk det dårligere og de falt ned til en tiende plass. Men det er fortsatt det eneste europeiske flyselskapet på topp-ti-listen.
Singapore Airlines ble også kåret til beste forretningsreiseflyselskap foran Virgin Atlantic og Cathay Pacific.
I følge avstemningen er det Korean Air som har best økonomiklasse, fulgt av Malaysian Airlines og Singapore Airlines. Best på førstklasse er Qatar Airways fulgt av Singapore Airlines.
Det beste lavprisselskapet er Jetstar Airways foran Air Berlin og easyJet.
Den beste flyplassen i verden er Hongkongs internasjonale flyplass. På plassene bak følger Incheon i sørkoreanske Seoul og Singapores Changi. Seoul får også prisen for den reneste flyplassen, både når det gjelder terminal og toaletter. Heathrow er en av de flyplassene som har rast langt ned på listen, fra 45. til 103 plass. Mye av årsaken skal være de lange ventetidene og sikkerhetskontrollene. München er den beste flyplassen i Europa, mens flyplassen i Vancouver skal være den beste i Nord-Amerika, skal vi tro avstemningen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *