Sikkerhet stresser flypassasjerer

By on June 11, 2008 0 22 Views

Drøyt fire av fem forretningsreisende føler seg mer stresset enn for et år siden på grunn av den omfattende sikkerhetskontrollen på flyplassene. Det viser en intern undersøkelse gjort av SAS. I henhold til undersøkelsen – gjort blant SAS’ eurobonuskunder – sier over 83 prosent av passasjerene at flyreiser er mer stressende enn i fjor. Hele 67 prosent mener alle sikkerhetssjekkene er det mest stressende. Til sammenligning opplever bare snaut åtte prosent innsjekkingen som den mest stressende delen av reisen. – Det er helt tydelig at passasjerene føler sig stresset hvis de ikke kan komme seg hurtig gjennom sikkerhetskontrollen, sier salgs- og marketingsdirektør Lars Bording fra SAS i en kommentar til undersøkelsen.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *