Reitan slutter i SAS

By on June 11, 2008 0 21 Views

 Han har lenge vært den mektigste nordmannen i SAS-konsernet. Da den forrige SAS-sjefen Jørgen Lindegaard takket for seg i fjor, var det den norske visekonsernsjefen Gunnar Reitan som holdt konsernet i tømmene. Reitan fungerte som konsernsjef fra august til september i fjor, men ble ikke Lindegaards endelige etterfølger. Den jobben fikk svenske Mats Jansson. Nå forsvinner Reitan ut døren. Han slutter 15. august. Ifølge en pressemelding fra SAS slutter Reitan av eget ønske. – Jeg har hatt interessante og utfordrende oppgaver i mange år i SAS-ledelsen. Jeg ser tilbake på denne tiden med tilfredshet og setter pris på de mange rike opplevelsene, spesielt på den internasjonale arenaen, sier Reitan i pressemeldingen.Trønderen har vært ansatt i SAS siden 1988. En annen sentral SAS-mann, danske John Dueholm, overtar nå Reitans stilling.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *