Reiselivsbransjen er begeistret for lav dollar

By on June 11, 2008 0 12 Views

 Utviklingen i valutakursen betyr flere dollar i lommeboken og dette lokker tilsynelatende flere til å booke reiser til USA.

Den danske avisen Børsen, som har foretatt en ringerunde i reiselivsbransjen, kan bekrefte at den lave dollarkursen skaper ekstra interesse for reiser til USA. Reisebyråer opplever en stor økning i salget av USA-reiser og at kundene velger mer eksklusive hotell.

De seneste tallene fra det danske Luftfartsverket viser at 31.746 passasjerer fløy direkte til USA fra Københavns lufthavn, Kastrup, i mars 2007. Det er en økning på 36 prosent sammenlignet med samme måned ifjor. Da fløy 23.299 passasjerer direkte til USA.

SAS har også merket den økte etterspørselen og har åpnet en ny kveldsrute fra Kastrup til New York med avganger fire ganger i uken.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *