Ny nettportal for fjellfolket

By on June 11, 2008 0 14 Views

 Etter over 10 års suksess med internettportalen Skiinfo.no ble det i dag lansert en sommerversjon som har utforsykling, vandring og andre dynamiske fjellopplevelser i fokus.
Inntil i dag har det ikke vært noen internettportal som samler alle fjelldestinasjoner som satser på sommerturisme.
I Norge er det et imponerende antall aktiviteter og arrangement for å trekke turister til fjells, men lite blir gjort for å markedsføre alt dette, i følge en pressemelding fra skiinfo.
– Vi ønsker nå å gjøre med sommerturisme det Skiinfo har gjort med stor suksess for vinterturismen, sier Espen Schrøder, daglig leder i Skiinfo AS.
Den stadig omtalte globale oppvarmingen har fått norske alpindestinasjoner til å tenke annerledes. Fra bare å fokusere på markedsføring av vintersesongen fokuseres det mer på utforsykling i alpinanleggene.
– Det er nå nærmere 10 norske skidestinasjoner som åpner heisen om sommeren og enkelte tilpassede løyper for utforsykling, sier Jens Løland, prosjektlederen til Fjellinfo.
Det er også et prosjekt kalt Innovativ Fjellturisme i regi av Innovasjon Norge, som har hjulpet norske fjelldestinasjoner med fakta rundt nytenkning innen sommerturisme.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *