Ny direktør for Quality Hotel

By on June 11, 2008 0 25 Views

Hovde har de 2 siste årene jobbet som markedssjef i Hunderfossen Familiepark. Han er utdannet varehandelsøkonom fra Varehandelens Høyskole i Oslo og er oppvokst med handel gjennom familiens butikkvirksomhet på Lillehammer. Tom Erik Hovde er gift, har 2 barn og er fremdeles bosatt i hjembyen Lillehammer. Konsernsjef Per Arne Slapø uttaler følgende om nyansettelsen: – Jeg synes det er veldig fordelaktig for hotellet å få en direktør som gjennom sitt arbeid for Hunderfossen Familiepark har opparbeidet seg mye erfaring og kontakter innen aktivitets- og opplevelsessiden av reiselivsbransjen. Det gjør det lettere å forsterke og utvikle hotellets unike profil

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *