Kostnadskutt etter Østersjø-fusjon

By on June 11, 2008 0 20 Views

Salgsummen er 470 millioner euro. Nå står samordning av administrasjon og markedsføring på dagsorden. Tallink har derimot ingen planer om å sette estisk flagg på Silja-skipene, selv om det skulle kunne halvere personalkostnadene.
– Siljas profesjonelle medarbeidere har en viktig rolle for selskapet, sier styreleder Keijo Mehtonen i Tallink Group.
Oppkjøpet av Silja Line gjør Tallink til Østersjøens største rederi, men handelen presser Tallinks finanser til det ytterste. Det allerede gjeldtunge rederiet har investert kraftig i det siste, samtidig som lønnsomheten i Østersjø-trafikken er svak på grunn av overkapasitet og prispress.

 

(Faktaopplysninger om de to rederiene er gjengitt i den trykte utgaven av Travel News – nummer 9/06.)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *